Antena 3 CNN Actualitate Un muncitor rănit în explozia de la Iaşi a murit la spital. Ceilalţi doi vor fi transportaţi la Bucureşti cu o aeronavă militară

Un muncitor rănit în explozia de la Iaşi a murit la spital. Ceilalţi doi vor fi transportaţi la Bucureşti cu o aeronavă militară

Un muncitor rănit în explozia de la Iaşi a murit la spital. Ceilalţi doi vor fi transportaţi la Bucureşti cu o aeronavă militară
Sursa foto: Foto arhivă: agendadeiasi.ro
30 Apr 2012   •   17:35
UPDATE 17.44 - Una dintre persoanele rănite în explozia produsă la o firmă din Iaşi a murit, luni după-amiază, la Spitalul "Sfântul Spiridon" , unde fusese internată. Ceilalţi doi răniţi urmează să fie transportaţi cu o aeronavă militară la un spital din Capitală, scrie Mediafax.

Victima care a decedat la spital, angajat ca electrician, avea arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. El fusese adus în stare critică  la secţia de arşi a Spitalului "Sfântul Spiridon".
   
Potrivit medicilor, şi cea de-a doua persoană rănită grav în urma exploziei are şanse reduse de supravieţuire. Starea celui de-al treilea rănit în explozie este stabilă, bărbatul fiind conştient.


___________________________

Două din cele trei persoane rănite, luni, în urma exploziei unui cuptor din incinta unei societăţi din Iaşi vor fi transportate cu o aeronavă militară la un spital din Capitală, a anunţat Ministerul Apărării, informează Mediafax.

Cei doi pacienţi vor fi transportraţi de la Iaşi la Bucureşti cu o aeronavă militară C-27J Spartan iar pe timpul zborului vor fi asistaţi de o echipă medicală SMURD, misiunea fiind aprobată în urma solicitării subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii  Raed Arafat.
   
Aeronava militară urma să decoleze de la Otopeni către Iaşi în jurul orei 16.45, mai preciza MApN.
   
Trei persoane au fost rănite, luni, două dintre ele fiind în stare gravă, în urma exploziei unui cuptor din incinta unei turnătorii din municipiul Iaşi, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.
   
Deflagraţia s-a produs în jurul orei 13.00, la firma SC Mecano Fuc SRL, aparţinând omului de afaceri ieşean Constantin Comănescu şi aflată în zona industrială a municipiului.

Mai mulţi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi au mers la locul exploziei, fiind începută o anchetă în acest caz. Totodată, la sediul firmei unde s-a produs explozia a mers şi prefectul de Iaşi Dragomir Tomaşeschi.

×
Subiecte în articol: raniti Ministerul Apararii Raed Arafat
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close