Antena 3 CNN Actualitate Un nepot al lui Gigi Becali, audiat la Poliţie. Ar fi şicanat în trafic un şofer, pe Autostrada A2

Un nepot al lui Gigi Becali, audiat la Poliţie. Ar fi şicanat în trafic un şofer, pe Autostrada A2

Un nepot al lui Gigi Becali, audiat la Poliţie. Ar fi şicanat în trafic un şofer, pe Autostrada A2
22 Iul 2013   •   12:47

Un nepot al lui Gigi Becali a fost implicat într-un scandal noaptea trecută, pe Autostrada A2. Se pare că ar fi fost vorba despre o altercaţie în trafic. Tânărul era la volanul maşinii lui Becali.  Nepotul latifundiarului din Pipera a fost audiat la secţia 13 de Poliţie. 


Vasile Geambazi, nepotul lui Becali, a ajuns duminică seară la Secţia 13 Poliţie, după ce a şicanat în trafic un şofer, pe autostrada A2.

Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, şi Iulian Lambru, care conducea o maşină Bentley, s-au şicanat în trafic cu şoferul unui Volkswagen Golf, care se întorcea la Bucureşti împreună cu familia.

După ce a intrat în Bucureşti, şoferul autoturismului Volkswagen a oprit în faţa Secţiei 13 Poliţie, informează Mediafax. 

Geambazi şi Lambru l-ar fi urmărit pe şoferul autoturismului Volkswagen până în faţa secţiei de poliţie, unde, spune acesta, unul dintre ei i-ar fi dat cu piciorul în autoturism.

Sursele citate au precizat că şoferul autoturismului Volkswagen Golf, Marius Simionescu, în vârstă de 33 de ani, a refuzat să facă plângere şi le-a spus poliţiştilor că este bulversat şi vrea să se mai gândească în zilele următoare dacă revine însoţit de un avocat pentru a face plângere pentru ameninţare şi distrugere.

În lipsa unei plângeri, poliţiştii Secţiei 13 au consemnat incidentul într-un proces-verbal.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali autostrada A2
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close