Antena 3 CNN Actualitate Un nou caz înfiorător la Vaslui. Un bărbat şi-a violat fiica de 13 ani, în timp ce alt copil de 9 ani privea ororile

Un nou caz înfiorător la Vaslui. Un bărbat şi-a violat fiica de 13 ani, în timp ce alt copil de 9 ani privea ororile

Un nou caz înfiorător la Vaslui. Un bărbat şi-a violat fiica de 13 ani, în timp ce alt copil de 9 ani privea ororile
30 Aug 2015   •   18:02

Un bărbat de 31 ani din comuna vasluiană Iana a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a violat propria fiică, în vârstă de 13 ani. Ororile se petreceau în casă de mai multe luni, sub privirile unui alt copil, în vârstă de 9 ani.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat judecătorilor cu propunere de a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol, fiind acuzat că şi-a batjocoroit copila, în repetate rânduri, în timp ce soţia era plecată la muncă în străinătate.

Paradoxal, femeia a fost informată că soţul înceracă să-şi violeze fetiţa, chiar de copilă. Tatăl, Ciprian Constantin Nistor, a încercat să o batjocorească la scurt timp după plecarea soţiei în străinătate.

Femeia i-a lăsat în grijă, pe lângă fiica, şi sora în vârstă de 9 ani. Îngrozită de încercările tatălui de a întreţine relaţii sexuale cu ea, copila de 13 ani şi-a anunţat mama din Italia. Femeia a revenit în luna aprilie acasă, însă, bărbatul i-a spus că fetiţa fabulează.

Soţia l-a reclamat şi la poliţie, însă tentativa nu a putut fi demonstrată, la examinarea medico legală stabilindu-se că minora era virgină.

De altfel, copila nici nu afirmase că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tatăl, ci doar că acesta încerca să o batjocorească.

Mai multe pe adevarul.ro

×
Subiecte în articol: viol Nu abuzurilor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close