Antena 3 CNN Actualitate Un nou cutremur zguduie România. În ce regiune s-a resimțit cel mai mult și ce magnitudine a avut

Un nou cutremur zguduie România. În ce regiune s-a resimțit cel mai mult și ce magnitudine a avut

Un seism de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 131 kilometri, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Un nou cutremur zguduie România. În ce regiune s-a resimțit cel mai mult și ce magnitudine a avut
Sursa foto: Agerpres
de Denisa Nedelcu    |    02 Iul 2020   •   08:17

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov, Ploiești, Bacău și Brăila. Seismul a avut loc la ora 4:11 în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Cu o zi în urmă s-au produs alte două seisme. Un alt cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în judeţul Prahova, la adâncimea de 196 kilometri.

De asemenea, un alt cutremur s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, marți seară, la ora 22.48. Seismul a avut magnitudinea 2,6.

La sfârşitul săptămânii trecute, un val de cutremure a fost înregistrat într-un interval de aproape 12 de ore, în România. Nu mai puţin de cinci seisme de intensitate redusă s-au produs pe 25 iunie, de la ora 17 şi până vineri dimineaţă, la ora 5, informează Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

×
Subiecte în articol: cutremur Buzau
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close