Antena 3 CNN Actualitate Nouă noi decese, sâmbătă, în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul se ridică la 41 de morţi

Nouă noi decese, sâmbătă, în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul se ridică la 41 de morţi

Nouă noi decese, sâmbătă, în urma tragediei de la Colectiv. Bilanţul se ridică la 41 de morţi
07 Noi 2015   •   20:39
UPDATE: Un nou deces în cazul tragediei de la Colectiv. O femeie de la Spitalul Bagdasar a murit în această seară, ducând bilanţul la 41 de morţi.

UPDATE:
 Un nou deces în cazul tragediei de la Colectiv. O femeie de la Spitalul Floreasca a murit în această seară, ducând bilanţul la 40 de morţi.

-------------------------------------------------------------------------

UPDATE
. Un nou deces pe lista tragediei de la Colectiv. Este vorba despre un bărbat care a fost transferat de la Spitalul Sfântul Pantelimon la Spitalul de Arşi. Bilanţul creşte la 39 de decese.

---

UPDATE
. Alte două persoane au murit, în urmă cu puţin timp, la aterizarea pe aeroportul din Rotterdam. Astfel, bilanţul oficial ajunge la 38 de decese. Conform primelor informaţii, este vorba despre un bărbat român şi o femeie din Italia.


"Din păcate, s-a spus de la început că este posibil ca acest număr să crească şi cred că va mai creşte în continuare. Este o situaţie dinamică. Sunt unii răniţi care nu sunt trecuţi de faza de pericol."
 
"Încă mai sunt printre pacienţii grav şi critici, dintr-un număr de 84, sunt pacienţi a căror stare se poate deteriora în orice clipă. S-au selectat pacienţi dintre cei grav răniţi, care să fie transferaţi. Sper să reuşim să îi ducem şi să nu apară complicaţii în plus."
 
"La un moment dat s-au anunţat 88 de pacienţi. Au mai decedat, dacă nu greşesc, încă cinci. Deci asta înseamnă că încă mai sunt cel puţin 82 de pacienţi critici sau gravi. O parte dintre aceştia au fost deja transferaţi la Bruxelles şi la Rotterdam."
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie