Antena 3 CNN Actualitate Un nou denunţ privind uciderea lui Codruţ Marta a fost depus la DNA

Un nou denunţ privind uciderea lui Codruţ Marta a fost depus la DNA

Un nou denunţ privind uciderea lui Codruţ Marta a fost depus la DNA
de S.T.    |    31 Mai 2017   •   15:12

Un nou denunţ privind uciderea lui Codruţ Marta a fost depus la DNA. Potrivit unor surse din instituţie, plângerea a fost înregistrată de un om de afaceri. În aceasta apare informaţia conform căreia Codruţ Marta era în conflict cu Elan Schwartzenberg după ce i-ar fi transferat de-a lungul timpului suma de 21 de milioane de euro şi pe care i-a cerut-o înapoi. După care subit a dispărut.

În denunţ apare şi informaţia conform căreia Marta ar fi fost lichidat.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta. Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală, fiind cercetat alături de fostul preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi de alte persoane cu funcţii de conducere în autorităţi de control ale statului.

În legătură cu dispariţia lui au fost audiate mai multe persoane, cunoscuţi şi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close