Antena 3 CNN Actualitate Un nou incident extrem de grav la metrou. O femeie a fost ameninţată pe peron: „Nu scapi de mine!”

Un nou incident extrem de grav la metrou. O femeie a fost ameninţată pe peron: „Nu scapi de mine!”

Un nou incident extrem de grav la metrou. O femeie a fost ameninţată pe peron: „Nu scapi de mine!”
de S.T.    |    15 Dec 2017   •   11:11

UPDATE - Poliția a intervenit după ce o femeie a fost amenințată cu moartea la stația Unirii 2.

Suspecta are circa 60 de ani şi a fost reţinută de oamenii legii.

Iată PRIMELE IMAGINI:

Ce se întâmplă acum în toate staţiile de metrou din București

 

Incidentul vine la doar două zile de la crima de la metrou, unde o tânără a fost împinsă în faţa trenului, iar o alta s-a salvat la limită.

----------------------------

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.
 
Joi dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.

Pe braț purta o haină de culoare neagră.


 
Toate persoanele care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea de mai sus sunt rugate să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close