Antena 3 CNN Actualitate Un nou virus face ravagii în China! Ar putea declanșa o nouă pandemie! Nimeni nu știe să-l trateze!

Un nou virus face ravagii în China! Ar putea declanșa o nouă pandemie! Nimeni nu știe să-l trateze!

Un nou virus cu potențial pandemic a fost descoprit în China! Oamenii de știință au descoperit virusul, care este transportat de porci și poate fi transmis la oameni. Cercetătorii sunt îngrijorați că virusul ar putea suferi mutații genetice, care ar duce la o nouă pandemie, scrie BBC.

Un nou virus face ravagii în China! Ar putea declanșa o nouă pandemie! Nimeni nu știe să-l trateze!
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    30 Iun 2020   •   09:55

Noul virus se poate adapta foarte rapid, iar oamenii nu au imunitatea necesară pentru a învinge lupta cu boala. Din această cauză, virusul este monitorizat atent de specialişti. Oamenii de știință au emis avertismente cu privire la activitatea lucrătorilor din industria porcină, care par a fi primii afectați. 

Noul virus a fost denumit G4 EA H1N1. Ar putea cauza o nouă pandemie 

Noul virus, denumit de cercetători G4 EA H1N1, se poate dezvolta şi înmulţi în celulele din căile respiratorii. Virusul a făcut deja primele victimene: lucrătorii din abatoare şi cei din industria porcină din China.

Precum în cazul SARS-CoV-2, vaccinurile antigripale nu par să funcționeze împotriva noului tip de virus. Organismul uman nu este pregătit să lupte cu un nou tip de virus din cauza faptului că sistemul imunitar nu are dezvoltate mecanismele de apărare necesare pentru a combate infecţia.

Virus este similar cu gripa porcină din 2009! Cercetătorii sunt îngrijorați

Pandemia de coronavirus nu s-a sfârșit iar apariţia unui nou virus devine deja nouă ameninţare. Gripă identificată în China este similară cu gripa porcină din 2009, dar cu noi modificări care sunt mult mai periculoase. Specialiștii trang un semnal de alarmă și ne atenționează că acest virus nu poate fi ignorat!

Încă un virus periculos descoperit în China

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: virus China pandemie

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close