Antena 3 CNN Actualitate Un ofiţer SRI, găsit într-o baltă de sânge în mansarda casei. Încercase să îşi pună capăt zilelor

Un ofiţer SRI, găsit într-o baltă de sânge în mansarda casei. Încercase să îşi pună capăt zilelor

Un ofiţer SRI, găsit într-o baltă de sânge în mansarda casei. Încercase să îşi pună capăt zilelor
de O.P.    |    04 Dec 2013   •   05:53

Un ofiţer SRI din Drobeta Turnu Severin a încercat să îşi pună capăt zilelor în mansarda casei sale. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost găsit la timp de medici şi viaţa lui este acum în afara pericolului.

Gestul său este de neînţeles pentru rude şi prieteni. Toată lumea îl ştie drept capul unei familii model, respectate şi cu o situaţie materială bună.

Înainte de a încerca să se sinucidă, bărbatul şi-a sunat soţia şi i-a vorbit despre gestul său. Era într-o baltă de sânge şi avea pulsul slab când a fost găsit de medicii SMURD în mansarda casei pe care o construia pentru familie.

El angajat al Serviciului Român de Informaţii, soţia judecător la Tribunalul Mehedinţi. Împreună au doi copii, o situaţie bună şi sunt respectaţi de cei din jur. Reprezintă imaginea unei familii fericite şi nimeni nu îşi explică ce l­-ar fi putut împinge spre gestul suprem.

Ofiţerul SRI este internat acum la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin şi este în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: ofiter SRI sinucidere
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close