Antena 3 CNN Actualitate Un om al străzii, găsit mort la subsolul Spitalulului Judeţean din Oradea (VIDEO)

Un om al străzii, găsit mort la subsolul Spitalulului Judeţean din Oradea (VIDEO)

Un om al străzii, găsit mort la subsolul  Spitalulului Judeţean din Oradea (VIDEO)
Sursa foto: spital
06 Ian 2010   •   15:31

La frigul de afară, subsolul unei clădiri poate părea un adăpost sigur pentru un om al străzii. Aşa s-a gândit probabil şi un bărbat din Oradea care se aciuase în boxa Spitalulului Judeţean din oraş. Casa de ocazie i-a devenit însă mormânt. Cadavrul bărbatului a fost scos de acolo în de angajaţii spitalului. E posibil ca omul străzii să fi rămas fără oxigen, însă, se poate şi să fi murit de foame.

Bărbatul se încălzea lângă ţevile de căldură şi mai ieşea din când în când să-şi caute de mâncare. Se pare, însă, că nu a avut mult noroc. Zile întregi a răbdat de foame. Nici nu a mai avut putere să iasă afară să-şi caute apă. Cel puţin, aşa povestea chiar el, săptămâna trecută, tot unui om al străzii, ajuns în aceste zile la spital, cu degerături.

L-au găsit pe o saltea, lângă ţevile de căldură. Trupul său intrase deja în putrefacţie. Nu este exclusă însă nici posibilitatea ca omul străzii să fi murit sufocat, după ce s-a consumat tot oxigenul de la subsolul spitalului.

Răspunsul va veni în urma autopsiei. Vestea despre moartea bărbatului care şi-a gasit adăpost în subsolul spitalului s-a răspândit repede printre oamenii străzii. Însă nu i-a şocat. S-au gândit de multe ori la moarte, mai ales în miez de iernă. Pentru ei, strada poate deveni oricând mormânt.



Antena 3

×
Subiecte în articol: spital Oradea
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close