Antena 3 CNN Actualitate Un parc din centrul Capitalei a fost scos la vânzare de către ambasada Italiei, fiind în proprietatea statului italian

Un parc din centrul Capitalei a fost scos la vânzare de către ambasada Italiei, fiind în proprietatea statului italian

Un parc din centrul Capitalei a fost scos la vânzare de către ambasada Italiei, fiind în proprietatea statului italian
Sursa foto: Foto: www.ambbucarest.esteri.it
de S.T.    |    10 Apr 2017   •   14:41

Ambasada Italiei a anunţat că vinde prin licitaţie, până la 15 mai, cinci imobile şi un teren folosit ca parc public, toate proprietate a statului italian.

Conform unui comunicat al ambasadei, publicat pe www.ambbucarest.esteri.it, cele cinci imobile şi terenul folosit ca parc public se află în: Târgovişte (Calea Domnească nr. 165); Galaţi (Str. Gării nr. 38); Brăila (Str. R.S. Campiniu nr. 35); Constanţa (Bd. Mamaia nr. 42); Bucureşti (Calea Victoriei nr. 184-188 Sector 1); Bucureşti (Str. Luigi Cazzavillan nr. 26-28 Sector 1).

La adresa de pe Calea Victoriei se află o suprafaţă de teren de 3087 metri pătraţi, fără construcţii, care este folosită ca parc public.

Anunţul integral al licitaţiei, împreună cu datele cadastrale, cu hărţile şi cu fotografiile celor şase imobile scoase la vânzare pot fi consultate pe site-ul Ambasadei Italiei la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: parc calea victoriei licitatie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close