Antena 3 CNN Actualitate Un pedofil din Reşiţa s-a folosit de Facebook pentru a-şi atrage victimele

Un pedofil din Reşiţa s-a folosit de Facebook pentru a-şi atrage victimele

Un pedofil din Reşiţa s-a folosit de Facebook pentru a-şi atrage victimele
Sursa foto: Foto: blog.toggle.com
03 Iun 2011   •   21:37

Facebook a devenit pepinierea pedofililor! Un bărbat din Caraş-Severin este acuzat că şi-a transformat prietenele minore de pe pagina de socializare în sclave sexuale. Victimele sale le-au mărturisit poliţiştilor cum bărbatul le-a agăţat pe internet şi le ademenea până în locuinţa lui.

Minorele erau supuse la perversiuni sexuale, apoi individul le şantaja cu înregistrări video. Aşa a ajuns de la o reţea de socializare, să-şi construiască o reţea de prostituate minore.

În urmă cu o lună, bărbatul părea foarte sigur pe el. Avea o singură plângere. Încă 8 fete şi-au luat inima în dinţi şi au decis să-l denunţe. Aseară, mascaţii au intrat peste bărbat în casă.

Site-ul preferat de bărbat pentru recrutarea victimelor era Facebook. Iar victimele sale preferate erau fetele vulnerabile, care proveneau din familii dezorganizate. Individul folosea poze şi date false, apoi le chema la locuinţa lui. O dată intrate aici, viaţa lor s-a schimbat pentru totdeauna.

Bărbatul le-ar fi convins pe minore să întreţină relaţii sexuale cu el. Pe majoritatea le-a amăgit cu bani. Însă fetele habar nu aveau că urmau să fie filmate. Cu ajutorul imaginilor, bărbatul le şantaja. Le obliga să întreţină relaţii sexuale şi cu alţi bărbaţi, de la care lua bani. Altfel, posta imaginile compromiţătoare pe internet. De ruşine, minorele acceptau.

Individul a pledat nevinovat la toate acuzaţiile şi a făcut recurs.

 

×
Subiecte în articol: Facebook Caras-Severin minore
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close