Antena 3 CNN Actualitate Un pensionar din Dolj, arestat pentru relații sexuale cu două surori de 14 și 16 ani. Cu cea mare a făcut un copil

Un pensionar din Dolj, arestat pentru relații sexuale cu două surori de 14 și 16 ani. Cu cea mare a făcut un copil

Un bărbat de 69 de ani din Dolj a fost arestat pentru act sexual cu două surori de 14 și 16 ani. Fata de 16 ani a rămas însărcinată cu bărbatul și a și născut. Copilul are un an.

Un pensionar din Dolj, arestat pentru relații sexuale cu două surori de 14 și 16 ani. Cu cea mare a făcut un copil
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2020   •   19:15

Bărbatul de 69 de ani din Verbița a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru act sexual cu un minor în formă continuată. Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în perioada 2017-2019, bărbatul a întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

Fata în vârstă de 16 ani a rămas însărcinată şi a născut un copil, care în prezent are un an.

Potrivit DIICOT, cele două minore sunt surori.

Bărbat de 69 de ani, arestat pentru act sexual cu minore. Ce spune Poliția despre cazul revoltător

„În cursul zilei de ieri, 22 iunie, în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Craiova, un bărbat, de 69 de ani, din Verbița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată. Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an. Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, informează IPJ Dolj.

×
Subiecte în articol: Dolj Verbița minore
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close