Antena 3 CNN Actualitate Un politician PMP, accident cu maşina. În ce stare este deputatul şi ce mesaj a transmis

Un politician PMP, accident cu maşina. În ce stare este deputatul şi ce mesaj a transmis

Un deputat PMP a fost implicat într-un accident rutier care s-a produs vineri dimineaţă, la Focşani. Politicianul a fost transportat la spital.

Un politician PMP, accident cu maşina. În ce stare este deputatul şi ce mesaj a transmis
Sursa foto: Constantin Codreanu Facebook
de Milena Niță    |    04 Sep 2020   •   11:12

Deputatul PMP Constantin Codreanu s-a lovit cu capul de parbriz şi s-a ales şi cu un traumatism nazal, în urma accidentului rutier de vineri dimineaţă, în care a fost implicat. De asemenea, spune el, într-o postare pe o reţea de socializare, are şi fracturi în zona lombară.

Parlamentarul se afla în maşina Camerei Deputaţilor, pe locul din dreapta, în momentul în care autoturismul a fost lovit în spate de un alt automobil.

Deputatul Constantin Codreanu îi reprezintă pe românii cu domiciliul în afara țării și se îndrepta către Republica Moldova în momentul accidentului, acolo unde avea mai multe întâlniri oficiale.

Accident, produs când maşina politicianul era la semafor

Incidentul a avut loc, potrivit mediafax.ro, chiar în timp ce maşina se afla la semafor. Atunci, autoturismul deputatului a fost lovit de o mașină care circula cu viteză. Parlamentarul a primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

"În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focșani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme.

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au acționat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. 

Deputatul PMP şi şoferul său, transportaţi la spital

Paramedicii au acordat primul ajutor unei persoane de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit în urma impactului un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. a Spitalului Judeţean Focșani", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, la Antena 3.

Şi şoferul parlamentarului a suferit răni şi a ajuns la spital, informează jurnaldevrancea.ro.

Conducătorul auto care a provocat accidentul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dosar penal pentru şofer

"Astăzi, ora 06.20, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcția Buzău – Bacău, pe centura municipiului Focșani, la intersecția semaforizată cu DJ 204D nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa și a intrat astfel în coliziune față-spate cu acesta. 

A rezultat rănirea ușoară a celui de-al doilea conducător auto, precum și a pasagerului din același autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Mesajul politicianului, după accident

"Preţuiţi fiecare clipă a vieţii!

În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre #Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină.

În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.

S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină!

Mulțumesc echipajului #SMURD care s-a prezentat la locul accidentului! Mulțumesc doctorilor și infirmierelor de la UPU #Focșani, Spitalul județean #Vrancea “Sfântul Pantelimon”!

Sunt convins că voi avea parte de înțelegere din partea persoanelor cu care am convenit să organizăm o serie de activități săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Sper să îmi revin cât mai repede!

Pe voi, dragi prieteni, vă rog frumos să prețuiți fiecare clipă a vieții! Multă sănătate tuturor!", a scris Constantin Codreanu, vineri, pe Facebook, acolo unde a şi postat o fotografie cu el rănit.
 

×
Subiecte în articol: Constantin Codreanu accident Focșani
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close