Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist a fost muşcat de bărbatul pe care încerca să îl aresteze (VIDEO)

Un poliţist a fost muşcat de bărbatul pe care încerca să îl aresteze (VIDEO)

Un poliţist a fost muşcat de bărbatul pe care încerca să îl aresteze (VIDEO)
Sursa foto: muscatura
21 Mai 2010   •   22:47

V-am prezentat destule ştiri cu poliţişti împuşcaţi sau loviţi în timpul misiunii. În Bucureşti însă, un agent a fost muşcat de un suspect care încerca să fugă. Chiar şi cu dinţii acestuia adânc înfipţi în mână, poliţistul a reuşit să-l încătuşeze.

Poliţiştii Secţiei 23 patrulau în zona industrială a Bucureştiului, când au văzut mai mulţi indivizi care au intrat într-un chioşc. Era ora 4 dimineaţa, magazinul era închis şi şi-au dat seama că respectivii au mers la furat.

Hoţii erau pregătiţi cu cagule şi mănuşi. Au acţionat repede. În câteva clipe au golit chioşcul de ţigări. Când au dat nas în nas cu poliţiştii, doi dintre ei au reuşit să fugă cu o maşină, iar alţi doi s-au luat la trântă cu agenţii.

Deşi marfa furată nu valora mare lucru, hoţii erau pregătiţi în caz că ar fi fost surprinşi. Aveau cuţite şi un pistol cu gaze. Din fericire, nu au apucat să le folosească.

Cel care le-a venit de hac spune că deşi a fost pus în pericol şi data viitoare acţiona la fel.

Doi dintre hoţi au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore iar poliţia e pe urmele celorlalţi doi. Toţi patru sunt acuzaţi de tâlhărie, iar cel mai violent dintre ei şi de ultraj.



Observator




×
Subiecte în articol: politist muscat masina dinti hoti
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close