x close

Un poliţist a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit o dubă. Martorii spun că ar fi vorbit la telefon în timp ce conducea

de O.P.    |    21 Dec 2011   •   05:49
Un poliţist a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit o dubă. Martorii spun că ar fi vorbit la telefon în timp ce conducea 442 Foto: vestic.ro

Un poliţist a provocat un accident rutier în comuna ilfoveană Popeşti-Leordeni. Agentul era la volanul maşinii sale când a intrat pe contrasens şi a lovit o dubă. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul lui a fost proiectat într-o altă maşină în care se aflau un copil şi părinţii lui.  Unii martori spun că era băut bine dar colegii lui au refuzat să confirme. Alţi martori susţin că nu era atent la drum, ci la telefon.

Locul accidentului a fost repede împânzit de mai multe maşini de poliţie care l-au dus pe colegul lor la spital, după care l-au luat la întrebări pe şoferul dubei lovite de maşina agentului.

Pasagerii maşinii lovite nu au avut răni grave. Poliţistul vinovat de producerea accidentului a fost testat pentru alcoolemie, dar colegii lui au refuzat să spună rezultatul.

Medicii au decis să nu îl interneze pe poliţist.

Accidentul nu a provocat probleme traficului rutier din zonă, pentru că locul a fost degajat rapid de poliţişti.


Citeşte mai multe despre:

accident accidente teribilism la volan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati