Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist a lovit cu maşina o femeie pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Un poliţist a lovit cu maşina o femeie pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Un poliţist a lovit cu maşina o femeie pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Oct 2011   •   08:03

Un poliţist din Botoşani a lovit cu maşina o femeie de 31 de ani, chiar pe trecerea de pietoni. După accident, bărbatul a încercat să ajungă la o înţelegere cu victima. În momentul în care a aflat că femeia lucrează în presă, a fugit de la locul faptei dar s-a predat câteva ore mai târziu.

Femeia trecea regulamentar strada în momentul în care a fost lovită de maşina poliţistului de la Ordine Publică. După ce a văzut că nu poate să ajungă la un acord cu victima, bărbatul a plecat de la locul accidentului.

Femeia a ajuns la spital cu o contuzie la şold. Poliţistul este anchetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. În plus, el urmează să fie cercetat disciplinar.
 
Poliţistul nu este la prima abatere, el fiind reclamat de soţia sa pentru agresiune. Acuzaţiile cele mai grave vin însă din partea fiicei vitrege a bărbatului, care spune că în urmă cu şapte ani poliţistul ar fi violat-o şi ameninţat-o cu moartea. 

Agentul de poliţie a refuzat să comenteze acuzaţiile.

 


 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close