Antena 3 CNN Actualitate Un polițist a verificat aplicația de localizare a apelurilor de urgență. Ce a descoperit după doar câteva secunde

Un polițist a verificat aplicația de localizare a apelurilor de urgență. Ce a descoperit după doar câteva secunde

Un polițist a verificat aplicația de localizare a apelurilor de urgență. Ce a descoperit după doar câteva secunde
Sursa foto: Foto: Facebook
01 Aug 2019   •   12:27

Bogdan Bănică, polițist criminalist în Suceava și vicepreședinte al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a verificat cum funcționează aplicația de localizare a apelurilor de urgență și a constatat că are deficiențe grave. 

„Ieri, înainte de a acorda un interviu unei televiziuni naționale cu privire la logistica precară și disfuncționalitățile din sistem, am vrut să mă conving personal despre cum funcționează (sau nu) acea aplicație de localizare a apelurilor de urgență. Fiind polițist ACTIV și având acces la informațiile clasificate, deci neîncălcând nicio procedură de acces, am fost invitat de către ofițerul de serviciu principal în camera dispecerului IPJ Suceava, pentru a mă documenta profesionist înainte de expunerea unei opinii publice. Firește, l-am rugat pe colegul care era de serviciu să îmi explice cum funcționează renumita, de acum, aplicație de localizare. (….)Am uitat să precizez că în momentul accesării aplicației de către colegul meu, tot sistemul se blocase”, a scris polițistul pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close