Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist bucureştean a fost lovit de o maşină

Un poliţist bucureştean a fost lovit de o maşină

Un poliţist bucureştean a fost lovit de o maşină
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Iun 2012   •   11:43

Un tânăr a fost reţinut pentru tentativă de omor calificat deosebit de grav, după ce a lovit cu maşina un poliţist care îl oprise în trafic, vineri după-amiază, la o intersecţie de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, întrucât trecuse pe culoarea roşie a semaforului.
   
Potrivit Poliţiei Capitalei, şoferul a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat de pe Bulevardul Iuliu Maniu pe strada Valea Cascadelor.
   
"Agenţii de poliţie i-au făcut semn şoferului să tragă pe dreapta, acesta a încetinit, iar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat şi l-a lovit pe acesta, trântindu-l la pământ, după care a fugit pe strada Preciziei", a precizat, sâmbătă, Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.
   
După ce l-a lovit cu maşina pe poliţist, şoferul, de 22 de ani, şi un alt bărbat care îl însoţea, în vârstă de 38 de ani, au abandonat maşina în spatele unui bloc de pe strada Preciziei, apoi s-au ascuns pe terasa imobilului. Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi în urma unei intervenţii a SPIR.
   
În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul care l-a lovit pe agentul de poliţie nu are permis de conducere de nicio categorie.
   
Poliţistul a fost transportat la spital, având leziuni la braţul şi piciorul drepte, zgârieturi, vânătăi şi tăieturi provocate de cioburi.
   
Şoferul a fost reţinut pentru tentativă la omor calificat şi deosebit de grav şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, urmând ca instanţa Tribunalului Bucureşti să stabilească dacă va fi arestat preventiv.
   
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.



×
Subiecte în articol: politist masina rosu trafic agent
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close