Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat iubita şi apoi s-a sinucis

Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat iubita şi apoi s-a sinucis

Un poliţist din Bucureşti şi-a împuşcat iubita şi apoi s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Intact images
01 Iul 2011   •   08:12

Un poliţist din Bucureşti a încercat să îşi omoare prietena vineri noapte, după care s-a sinucis. Femeia a  supravieţuit şi este în stare bună. Poliţistul nu a folosit arma din dotare pentru a-şi ataca prietena, ci un pistol personal.

Tragedia s-a petrecut vineri, în jurul orei 4.00,
în apartamentul din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, unde tânărul, originar din Argeş, locuia cu prietena sa. În timpul unui scandal, tânărul şi-a împuşcat iubita apoi s-a sinucis.

În apartamentul în care poliţistul locuia cu chirie şi unde a avut loc tragedia se mai afla un coleg al acestuia, informează Mediafax..

Poliţistul era deţinător legal de armă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. El fusese evaluat psihologic înainte de a primi arma.

Moartea tânărului a survenit instantaneu, iar femeia se află în afara oricărui pericol la spital, în stare de şoc.

În ultimele luni, mai mulţi poliţişti s-au sinucis ori au încercat chiar să-şi ucidă apropiaţii. Motivele au  fost legate de problemele financiare sau personale.

Cel mai grav caz a fost la Craiova, unde fostul şef al Serviciului Arme, Muniţii şi Explozibil din IPJ Dolj şi-a ucis soţia şi a rănit-o grav pe fiica sa, după care a încercat să se sinucidă. Bărbatul a murit câteva ore mai târziu, la spital.

 







×
Subiecte în articol: politist impuscat iubita sinucidere
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close