x close

Un poliţist din Mureş a fost înjunghiat, după ce a intervenit într-un conflict dintr-un bar

de G.S.    |    23 Oct 2011   •   12:13
Un poliţist din Mureş a fost înjunghiat, după ce a intervenit într-un conflict dintr-un bar 416 Foto: nationalgeographic.com
Un poliţist a fost înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a intervenit, împreună cu colegul său, pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un bar din localitatea Ceauşu de Câmpie (Mureş).

Agentul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi acum se simte mai bine.

Procurorul Dan Oltean a declarat, în direct la Antena 3, că au fost reţinute trei persoane care au participat la conflict şi despre care există date că l-au agresat pe poliţişti.

"A existat conflict între două grupuri aflate în bar. Poliţistul era în patrulă, a coborât din maşină, a intervenit şi oamenii s-au liniştit pentru moment, dar conflictul a reizbucnit repede”, a declarat Oltean. „Au fost mai mulţi agresori. Au tăbărât pe unul dintre poliţişti, aplicându-i lovituri de pumni şi picioare. Unul dintre agresori l-a lovit de două ori în piept cu un cuţit”, a declarat Oltean.

"Am început urmărirea penală pentru tentativă de omor deosebit de grav dar şi pentru ultraj contra bunelor moravuri. La tentativă de omor deosebit de grav, pedeapsa este de 12 ani”, a conchis procurorul.

Citeşte mai multe despre:

politist mures conflict tentativa de omor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati