Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist din Olt a scăpat cu viaţă după ce şi-a tras trei gloanţe în cap (VIDEO)

Un poliţist din Olt a scăpat cu viaţă după ce şi-a tras trei gloanţe în cap (VIDEO)

Un poliţist din Olt a scăpat cu viaţă după ce şi-a tras trei gloanţe în cap (VIDEO)
03 Ian 2010   •   18:20

Un poliţist din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, a supravieţuit după ce şi-a tras trei gloanţe în cap. Bărbatul a încercat să se sinucidă noaptea trecută, după ce a provocat un accident rutier. În urma testării cu aparatul etilotest s-a demonstrat că agentul de poliţie consumase alcool înainte să se urce la volan.

Constantin Goncea ajutor şef de post în comuna Brastavăţu, conducea, sâmbătă noaptea, maşina de serviciu. La un moment dat a accidentat două persoane care se aflau pe marginea drumului. Agentul a sunat imediat la 112. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţistului i-au fost luate probe pentru stabilirea alcolemiei. Când a văzut că etilotestul arată o alcolemie de 1,17 miligrame de alcool în aerul expirat, poliţistul a scos pistolul din dotare şi şi-a tras trei gloanţe în cap. Cu toate acestea, agentul a supravieţuit.

Soţia poliţistului nu-şi explică intenţia bărbatului de a-şi lua viaţa.

După operaţia de extragere a glonţului rămas în creier, poliţistul va fi transferat la o Clinică de Chirurgie Maxilo-Facială. Bărbatul are mai multe fracturi la nivelul feţei.



Antena 3

×
Subiecte în articol: politist impuscat gloante cap
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close