Antena 3 CNN Actualitate Un polițist din Teleorman riscă să fie dat afară pentru că a filmat un gândac fără să ceară acordul șefilor

Un polițist din Teleorman riscă să fie dat afară pentru că a filmat un gândac fără să ceară acordul șefilor

Un polițist din Teleorman riscă să fie dat afară pentru că a filmat un gândac fără să ceară acordul șefilor
06 Mai 2017   •   09:52

Un politist din Teleorman risca sa fie destituit pentru ca a filmat un gandac care se plimba pe birou fara sa fi cerut acordul sefilor. Superiorii sai au deschis o ancheta, iar ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara ca asteapta rezultatul cercetarii, potrivit Ziare.com.

Carmen Dan a declarat ca decizia conducerii IPJ Teleorman de a-l ancheta pe agentul de politie care a filmat pe biroul sau un gandac, in dorinta de a arata conditiile mizere din unitatile de politie, este una buna, problema fiind insa existenta insectei.

"Este o abordare care a fost facuta publica astazi. Daca s-a luat decizia cercetarii eu zic ca este bine. Trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze acea insecta, ca exista acea insecta este o problema si tocmai de aceea astept si eu sa vad care sunt concluziile acestei cercetari", a raspuns ministrului de Interne. Politistul este cercetat pentru ca a fotografiat fara autorizare gandacul de pe birou, inainte sa solicite acordul conducerii Inspectoratului de Politie Teleorman.

×
Subiecte în articol: Teleorman politist ancheta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close