Antena 3 Actualitate Un pompier din Petroșani şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime

Un pompier din Petroșani şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime

de Mia Lungu    |    29 Sep 2021   •   19:45
Un pompier din Petroșani şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime
Sursa foto: Facebook/ ISU Hunedoara

Un pompier militar de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita de soţie în nacela autoscării cu care se intervine la incendii, evenimentul petrecându-se la 35 de metri înălţime, a transmis, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

"Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean", a fost mesajul publicat de ISU Hunedoara, pe pagina de Facebook.

"Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime.

"Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.

Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!", au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri.", se arată în mesaj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close