Antena 3 CNN Actualitate Un poştaş din Satu Mare a fugit cu banii de pensii

Un poştaş din Satu Mare a fugit cu banii de pensii

Un poştaş din Satu Mare a fugit cu banii de pensii
Sursa foto: Foto: rogerconnphoto.com
24 Iun 2011   •   18:45

Poştaşul sună întotdeauna de două ori la uşă. Asta e, însă, doar în filme. În realitate, un poştaş din Satu Mare nu sună deloc. Joi, bărbatul a luat geanta cu 50.000 de lei, banii de pensii şi dus a fost. Ore întregi l-au căutat colegii şi poliţiştii. L-au găsit medicii de la ambulanţă, vineri dimineaţă.

Pensionarii şi-au aşteptat joi banii cu sufletul la gură. În zadar, însă. Poştaşul nu a sunat la nicio uşă. Tânărul de 21 de ani a plecat cu tot cu geanta doldora de bani la un motel.

Între timp, cei de la poştă îl căutau cu disperare.

"Am încercat să luăm legătura telefonic cu el, nereuşind am anunţat organele de poliţie", a declarat Radu Nicoară, director Oficiul Judeţean de Poştă Satu Mare.

Nici agenţii nu au reuşit să facă mare lucru. Până dimineaţă, când cei de la ambulanţă au primit un apel la 112. Şi i-au anunţat şi pe poliţişti. După multe pahare de băutură, tânărului i se făcuse rău.

"Ar fi consumat în cursul nopţii o sticlă de wiskey, iar la final a luat şi câteva somnifere", a declarat Constantin Demian, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Satu Mare.

"El a spus că totul a fost pe fondul certurilor sentimentale şi al certurilor cu părinţii. De bani nu s-a atins, banii, mandatele au rămas în geantă neatinse", a precizat Radu Nicoară, director Oficiul Judeţean de Poştă Satu Mare.

Poliţia a început o anchetă în acest caz. La fel şi poşta. Tânărul va trebui să le dea explicaţii serioase şefilor săi. Care oricum nu îi mai dau mari şanse. După isprava lui au de gând să îl lase fără loc de muncă.

 


×
Subiecte în articol: postas fuga bani pensii Satu Mare
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close