Antena 3 CNN Actualitate Un preot din Iaşi a ieşit de la slujbă, a încărcat puşca şi a făcut prăpăd! Cum explică părintele crima groaznică

Un preot din Iaşi a ieşit de la slujbă, a încărcat puşca şi a făcut prăpăd! Cum explică părintele crima groaznică

Un preot din Iaşi a ieşit de la slujbă, a încărcat puşca şi a făcut prăpăd! Cum explică părintele crima groaznică
19 Oct 2017   •   12:08

O situaţie incredibilă a avut loc în Iaşi, comuna Holboca. Un preot, imediat după ce a ieşit de la slujbă, a luat  puşcă şi a tras în doi câni, conform bzi.ro.

Aşadar, preotul Dumitru Chirica a ieşit din biserică după slujba de duminica trecută, a încarcat puşca de vânătoare şi a ţintit doi câini. Unul din animale era maidanez, iar celălalt aparţinea unui localnic. 

Martorii au rămas şocaţi de gestul preotului şi au chemat imediat autorităţile Acestea au deschis un dosar penal pe numele lui Dumitru Chirica şi anchetează cazul şocant.
Preotul susţine că a recurs la gestul extrem pentru a-şi proteja animalele din ogradă, având în vedere că în sat ar fi apărut o haită de câini care i-ar fi ucis curcile.

"A fost o problema delicată... Era o haită de câini în zonă, au ajuns la mine pe teren. Am acolo de toate, ca orice gospodar, găini, curci... Aceşti câini aduşi de prin alte zone mi-au omorât mai multe curci. M-a chemat un băiat care era la animale şi mi-a spus că a venit o haită de câini şi au sarit la el. Aceasta situaţie este de ani de zile. Când am ajuns acolo am văzut şase caini... Am tras, iar doi dintre ei... Asta este... Sunt animale, într-adevar, dar şi eu am animale pe care câinii mi le-au omorât. Problema asta cu câinii nu o am doar eu, toţi vecinii mei au probleme", a spus preotul Dumitru Chirica, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Iași preot pusca caini crima
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close