Antena 3 CNN Actualitate Un preot s-a urcat băut la volan şi a fost aproape să accidenteze o femeie însărcinată

Un preot s-a urcat băut la volan şi a fost aproape să accidenteze o femeie însărcinată

Un preot s-a urcat băut la volan şi a fost aproape să accidenteze o femeie însărcinată
de M.T.    |    27 Dec 2013   •   10:08

Un preot din Gherla, judeţul Cluj, a uitat de cele sfinte şi s-a urcat băut la volan. A pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un alt autoturism parcat pe marginea şoselei.

Omul Domnului a fost la un pas să accidenteze o femeie însărcinată care s-a ferit însă în ultimul moment. Nu la fel de norocoşi au fost o altă  femeie şi cei doi copii ai săi, care se aflau în maşina lovită de preot.

Preotul de 36 de ani slujeste la câteva biserici din satele de lângă Gherla. Aseară, după slujbă, s-a oprit la câteva cunoştinţe, unde s-a cinstit cu mai multe pahare de alcool.

La plecare, a ales să se urce la volan, iar în localitatea Mintiu Gherlii, a intrat într-o maşină aflată pe marginea drmului, în care se afla o femeie cu cei doi copii ai săi.

Preotul a fost la un pas să comită o tragedie. În ultimul moment, o femeie însărcinată s-a ferit din faţa maşinii condusă de părinte.

Femeia a fost transportată la spital la Gherla, dar nu a rămas internată. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care  l-au testat pe preot cu aparatul etilotest.

Rezultatul etilotestului a fost de aproape 1 la mie alcool pur în aerul expirat. Aşa că preotul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice şi s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

×
Subiecte în articol: accident Gherla femeie insarcinata
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close