Antena 3 CNN Actualitate Un primar a demisionat din funcție, după ce a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare

Un primar a demisionat din funcție, după ce a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare

Un primar a demisionat din funcție, după ce a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Noi 2016   •   15:03

Primarul comunei Nicşeni, Ioan Gaidur, a demisionat, marţi, din funcţie, după ce a fost condamnat luni la şase luni de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie.

Acesta a anunţat, marţi, că va contesta decizia definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel din Suceava la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

'Mi-am depus demisia din funcţia de primar a comunei Nicşeni. Îmi voi demonstra nevinovăţia la CEDO. Am considerat ca nu trebuie să afectez în niciun fel interesul comunităţii locale şi nu vreau să aibă de suferit niciun cetăţean din localitate. În toate mandatele de primar am încercat să-mi fac cât mai bine treaba pentru locuitorii din Nicşeni şi am contribuit cu ce am putut la realizarea proiectelor locale importante pentru comună', a declarat Ioan Gaidur.

Primarul de Nicşeni se afla la al patrulea mandat consecutiv. El a fost condamnat pentru fraudarea fondurilor europene, beneficiind, în numele administraţiei locale, de subvenţii la păşune, deşi imaşul comunal era arendat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fapte de coruptie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close