Antena 3 CNN Actualitate Un primar arădean, condamnat la închisoare cu suspendare, rămâne în funcţie

Un primar arădean, condamnat la închisoare cu suspendare, rămâne în funcţie

Un primar arădean, condamnat la închisoare cu suspendare, rămâne în funcţie
Sursa foto: Foto: glsa.ro
26 Apr 2012   •   12:20

Primarul unei comune arădene, condamnat în urmă cu două săptămâni la şase luni de închisoare cu suspendare, va rămâne în funcţie, juriştii Prefecturii Arad considerând că nu poate fi demis pentru că nu a primit o pedeapsă cu executare, informează Mediafax.

Remus Păcurar, edilul PDL al comunei Şeitin a fost condamnat pentru purtare abuzivă şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti. Cu toate acestea, el ăşi va păstra funcţia de primar.
   
Acesta a declarat că nu va mai candida pentru încă un mandat de primar, însă va candida ca independent pentru un mandat de consilier local.

"Nu părăsesc PDL decât dacă mă dau ei afară, dar candidez ca independent ca să arăt că mai pot obţine voturi şi că oamenii mă vor", a spus edilul.
   
Primarul Remus Păcurar (PDL) a fost condamnat definitiv, în 13 aprilie, la şase luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.
   
Primarul fusese dat în judecată de un fost angajat pe care îl concediase în urmă cu doi ani. Bărbatul l-a dat în judecată pe primar şi a obţinut dreptul de a fi reangajat, însă edilul nu a pus în practică sentinţa. Astfel, fostul angajat a deschis un nou proces, în care edilul a fost acuzat de purtare abuzivă şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

×
Subiecte în articol: condamnat la inchisoare functie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close