Antena 3 CNN Actualitate Un primar din Dâmboviţa a împuşcat un bărbat care i-a cerut să-i dea de băut

Un primar din Dâmboviţa a împuşcat un bărbat care i-a cerut să-i dea de băut

Un primar din Dâmboviţa a împuşcat un bărbat care i-a cerut să-i dea de băut
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iun 2011   •   10:15

Primarul unei comune din Dâmboviţa a împuşcat un bărbat, cu o armă cu aer comprimat. Scandalul a izbucnit chiar în barul pe care edilul îl deţine în satul Costeştii de Deal. Primarul a refuzat sa îi dea victimei băutură pe datorie. Bărbatul de 26 de ani a fost transportat la Spitalul din Târgovişte unde a fost operat de urgenţă.

Bărbatul intrase cu iubita lui în local şi îi ceruse primarului, care îşi serba ziua de naştere, să-i dea de băut pe datorie. Edilul a refuzat şi cei doi s-au luat la bătaie. În toiul scandalului, primarul a scos o puşcă cu aer comprimat şi a tras de mai multe ori. Unul dintre proiectile l-a lovit pe tânărul de 26 de ani care îi ceruse de băut în rinichiul drept.

Primarul a declarat că era în legitimă apărare şi că a vrut doar să-l sperie pe scandalagiu. Edilul susţine că să bărbatul a început să înjure şi să-l ameninţe, venind către el cu o sticlă de bere. Victima edilului a ajuns de urgenţă la spitalul din Târgovişte. Medicii l-au dus imediat în sala de operaţii.

Acum, primarul s-a ales cu un dosar penal şi riscă ani grei de închisoare. Dacă se va dovedi că a folosit arma în mod necorespunzător, el ar putea fi cercetat pentru vătămare corporală gravă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei.

×
Subiecte în articol: primar Dambovita impuscat pusca
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close