Antena 3 CNN Actualitate Un primar din Gorj a primit cadou pentru câştigarea alegerilor un Jaguar, de la unchiul său, fost prefect

Un primar din Gorj a primit cadou pentru câştigarea alegerilor un Jaguar, de la unchiul său, fost prefect

Primarul ales din Motru, județul Gorj, și-a sărbătorit ziua de naștere, duminică. Unchiul său, fost prefect, a marcat momentul cu un cadou inedit: un jaguar cu fundă pentru un “om harnic, inteligent și cu dragoste pentru oameni.”

Un primar din Gorj a primit cadou pentru câştigarea alegerilor un Jaguar, de la unchiul său, fost prefect
de Claudia Popovici    |    05 Oct 2020   •   20:30

Fostul prefect a postat pe Facebook imaginile în care îi predă nepotului-primar cadoul, menționând că îl apreciază de când era mic.

"Dragul meu, Cosmin. Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.”, spune în postarea de pe Facebook, unchiul primarului ales.

Fostul prefect a ținut să precizeze că de acum primarul ales figurează ca și membru al familiei sale, în calitate de fiu.

"Aș vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să îți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu.", mai scrie seniorul în postarea de pe Facebook

"Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți."

Familia primarului ales este foarte bine văzută în comunitate. Zeci de localnici i-au urat la mulți ani și au felicitat gestul generos al unchiului, fost prefect de Gorj.

 

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close