Antena 3 CNN Actualitate Un primar din judeţul Iaşi a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Ce gest extrem a făcut complicea lui când a auzit acest lucru

Un primar din judeţul Iaşi a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. Ce gest extrem a făcut complicea lui când a auzit acest lucru

Un primar din judeţul Iaşi a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare.  Ce gest extrem a făcut complicea lui când a auzit acest lucru
16 Noi 2017   •   14:47

Un primar din judeţul Iaşi a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare. O notăriţă, condamnată şi ea în acelaşi dosar şi care i-a fost complice, s-a sinucis.

Magistraţii de la Curtea de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat definitiv pe Mihai Sabaiduc, primarul comunei Dumeşti, la opt ani de închisoare. 

În timpul procesului, notăriţa, implicată şi ea în acelaşi dosar, s-a sinucis, pentru că nu a suportat faptul că va ptrebui să facă puşcărie, ea fiind condamnată tot la opt ani.

Procurorii DNA au cerut condamnarea lui Sabaiduc, după ce acesta a făcut o serie de jonglerii cu terenurile din zonă, informează bzi.ro.

Mai precis, amplasamentele erau schimbate în zona drumului european 58, în scopul de a le vinde la un preţ mult mai bun. Procurorii au intrat pe fir şi au demascat întreaga operaţiune.

"Ce părere să am... Mai este o cale de revizuire. Nu ştiu, trebuie să văd până la ora 24 (despre încarcerare –n.r.)", a declarat Mihai Sabaiduc. Prejudiciul provocat proprietarilor de drept este de peste 400.000 de euro.

Notăriţa Lidia Vieru s-a sinucis, după ce a aflat că este condamnată la opt ani. Ea şi-a legat un bolovan de gât, s-a legat la picioare şi la mâni şi a spus adio vieţii. Ea a lăsat şi un bilet în care explica motivul pentru care a făcut gestul capital.

×
Subiecte în articol: sinucidere inchisoare condamnare Iași primar
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close