Antena 3 Actualitate Un primar din Mehedinţi s-a autoproclamat "erou", trecându-şi numele pe monumentul ostaşilor

Un primar din Mehedinţi s-a autoproclamat "erou", trecându-şi numele pe monumentul ostaşilor

09 Iun 2011   •   18:29
Un primar din Mehedinţi s-a autoproclamat "erou", trecându-şi numele pe monumentul ostaşilor
Sursa foto: Foto: Videonews

Cine nu vrea sa fie un erou? De mici, copiii visează că vor salva lumea de răufăcători ori catastrofe. Unii dintre ei cresc şi ajung, de exemplu, primari, dar tot nu renunţă la acest vis. În Mehedinţi, primarul şi consilierii locali din Tâmna şi l-au transformat în realitate, trecându-şi numele pe monumentul eroilor.

"În memoria eroilor ostaşi." Stă scris cu litere mari pe monumentul care, teoretic, ar trebui să fie închinat celor căzuţi la datorie. Când te uiţi pe placa comemorativă, descoperi că eroii satului sunt alţii. Adică, primarul şi consilierii locali. În 2010 au refăcut monumentul şi au vrut să apară şi ei în istoria comunei. Au dat jos placa eroilor şi au pus o placă pe care şi-au scris numele negru pe alb. Au avut, însă, ceva probleme cu limba română.

Dar sãtenii n-au nevoie de eroi la primãrie şi nici de statui, ci de investiţii, iar primãria bagã bani în proiecte care mai de care mai nãstruşnice. De exemplu, o fântânã care se învârte dupã soare.

Deocamdatã, primarul stã bine mersi în fotoliul sãu şi se bucurã de nou-dobânditul statut de erou.

 ×
Subiecte în articol: primar mehedinti monument eroi
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close