Antena 3 CNN Actualitate Un rănit de la Colectiv ia apărarea medicilor: "Fără dânşii, eram mulţi, mulţi, mulţi morţi! Dânşii ne-au scăpat din ghearele morţii"

Un rănit de la Colectiv ia apărarea medicilor: "Fără dânşii, eram mulţi, mulţi, mulţi morţi! Dânşii ne-au scăpat din ghearele morţii"

Un rănit de la Colectiv ia apărarea medicilor: "Fără dânşii, eram mulţi, mulţi, mulţi morţi! Dânşii ne-au scăpat din ghearele morţii"
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Noi 2015   •   17:45

Unul dintre răniţii din clubul Colectiv a povestit amănunţit momentele de groază prin care a trecut în timpul incendiului şi a făcut un apel la toată lumea să nu mai blameze medicii.

 
"Au făcut mai mult decât au putut să facă nişte medici din străinătate. Ei au fost aici din prima clipă, au făcut tot ce este omeneşte posibil. Unde nu se poate, nu se poate. Dar tot ce s-a putut face, omeneşte, s-a făcut. Şi o spun cu mâna pe inimă, foarte mulţi au scăpat şi trăiesc astăzi şi sunt susţinuţi în viaţă de către mâinile acestor oameni. Fără dânşii, eram mulţi, mulţi, mulţi morţi. Dar dânşii ne-au scpăpat din ghearele morţii. Şi dânşii chiar au grijă de noi şi au renunţat la familii mulţi. Câte trei zile de gardă. 72 de ore să stai treaz şi să ai grijă de oameni care imediat cum îi atingi urlă de durere... Eu nu aş fi putut să fac aşa ceva, dânşii au putut". 
 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close