x close

Un renumit doctor american dezvăluie secretul tinereții veșnice. „Renunțați la acest aliment considerat sănătos! Conține cele mai multe chimicale”

de S.T.    |    17 Noi 2019   •   19:53
Un renumit doctor american dezvăluie secretul tinereții veșnice. „Renunțați la acest aliment considerat sănătos! Conține cele mai multe chimicale” Foto: pixabay.com

Primele riduri apar la vârsta de 20 de ani, iar cu timpul ele devin mai evidente. Procesul de îmbătrânire este continuu, dar poate fi încetinit.

Brian Clement promovează medicina progresivă la nivel internaţional şi este directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA.

Renumitul doctor a susținut o conferință în România despre cum să-ți păstrezi organismul tânăr cât mai mult.

„Peștele este un aliment care nu este sănătos. Nu este o sursă bună de omega. Astăzi, el este cel mai periculos aliment de pe planetă. El conține cel mai ridicat nivel de chimicale și metale grele în comparație cu orice altă viețuitoare de pe pământ, inclusiv omul. Peștele mic este mâncat de peștele mare, peștele mare de unul și mai mare și într-un final, de noi, oamenii”, a spus medicul, potrivit doctorulzilei.ro.

Citeşte mai multe despre:

doctor medic tinerete aliment peste
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati