Antena 3 CNN Actualitate Un român a construit un hotel în Zanzibar, în plină pandemie. Mesajul său pentru cei care l-au criticat: "Papagalilor, noul meu bloc"

Un român a construit un hotel în Zanzibar, în plină pandemie. Mesajul său pentru cei care l-au criticat: "Papagalilor, noul meu bloc"

Radu Colis, fondatorul unei asociaţii de turism, a anunţat la debutul pandemiei în 2020 că îşi extinde afacerea şi că mai construieşte un hotel în Zanzibar. Zeci de persoane au criticat anunţul şi l-au acuzat că minte. Nouă luni mai târziu, în februarie 2021, românul a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu hotelul finalizat. Celor care l-au criticat de-a lungul timpului, antreprenorul le-a lăsat un mesaj.

Un român a construit un hotel în Zanzibar, în plină pandemie. Mesajul său pentru cei care l-au criticat: "Papagalilor, noul meu bloc"
Sursa foto: Facebook. Radu Colis
de Georgiana Adam    |    12 Feb 2021   •   21:21

Pentru a atrage investitori, omul de afaceri, a anunţat la lansarea proiectului că este dispus să vandă în avans câteva camere, punand la dispoziţie celor interesaţi mai multe variante.

Oamenii puteau fie să cumpere camera şi să o folosească în scop personal, plătind anual o sumă de bani pentru întreţinere, curăţenie, securitate şi taxe, fie să o introducă în circuitul hotelier şi să primească un profit fix anual.

În luna mai 2020, la debutul pandemiei, antreprenorul a postat câteva fotografii din interiorul unui resort pe care îl deţinea deja, anuntând ca urmează să posteze şi o machetă a hotelului pe care intenţiona să îl construiască.

"Te-ai saturat de Corona?!

Hai sa iti dau o veste buna ! Am hotarat sa ne modernizam! Daaa pe timp de criza, si stii de ce ?... pentru ca suntem liberi cugetatori si puternici ! Te invit sa mi te alaturi in acest proiect. Iti vei indeplini un vis si vei investi cu cap si profitabil !

Construiesc in cadrul Miramont Retreat Zanzibar un nou hotel ce va avea 30 camere: 15 cu vedere directa la plaja si ocean/ 15 cu vedere la gradina si vegetatie exotica. Toate camerele vor avea aceleasi dimensiuni 4 m latime pe 9 m.

Pentru a atrage investitie si suport vand 10 camere : 5 cu vedere la ocean si 5 cu vedere la gradina. Suprafata : 4x9 m = 36 mp.

Acces piscine, restaurant, plaja, facilitatile resortului. Constructia va starta pe data de 01 iulie 2020 si se va termina cu tot cu utilare mobilare pe 23 decembrie 2020. Hotelul va intra in circuit pe 24 Decembrie 2020 in full sezon", spunea pe Facebook atunci antreprenorul.

Oamenii s-au împărţit în două tabere

Unii s-au arătat interesaţi de oferta omului de afaceri, în timp ce alţii au luat în râs decizia lui de a investi în plină pandemie, când autorităţile impuseseră deja o serie de restricţii privind călătoriile, şi zeci de afaceri îşi declarau deja falimentul.

Nouă luni mai târziu, în februarie 2021, antreprenorul a anunţat că proiectul a fost finalizat. Mai mult el a postat şi imagini cu hotelul proaspat construit.
Radu Colis a avut si un mesaj pentru oamenii care au facut, de-a lungul timpului, comentarii negative, cărora le-a prezentat noua construcţie finalizată.

"Papagalilor ... noul meu bloc"


 

×
Subiecte în articol: roman Zanzibar hotel
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close