Antena 3 CNN Actualitate Un român a pariat o sumă-record pe Hillary Clinton, dar victoria lui Trump l-a ''distrus''

Un român a pariat o sumă-record pe Hillary Clinton, dar victoria lui Trump l-a ''distrus''

Un român a pariat o sumă-record pe Hillary Clinton, dar victoria lui Trump l-a ''distrus''
09 Noi 2016   •   23:35

 A crezut că va merge la sigur şi se va îmbogăţi, dar a luat o mare plasă! Un român a pariat o sumă record că Hillary Clinton va deveni preşedintele Americii şi a ajuns să piardă tot din cauza lui Donald Trump, scrie cancan.ro.

Rezultatul voturilor alegerilor prezidenţiale din America au făcut deja prima victimă în rândul românilor! Un concetăţean a sperat că ziua de 9 noiembrie 2016 îi va aduce o mică avere, după ce a pariat 20.000 de lei că Hillary Clinton va deveni preşedintele Americii.

Din păcate însă, rezultatul voturilor l-a desemnat pe Donald Trump drept cel de-al 45-lea preşedinte al Americii şi nu pe Hilarry Clinton, fapt ce l-a dus la pierzanie.

Potrivit statisticilor indicate de o casă de pariuri, 147 de români au pariat că Donald Trump va fi următorul preşedinte al Americii, cu o cotă de 4.

118 români au pariat pe Hillary Clinton, aceasta fiind favorită la casele de pariuri şi având o cotă de câştig de 1,5. Astfel, dacă Hilarry Clinton ar fi ieşit preşedinte, românul nostru ar fi câştigat 28.572 de lei.

×
Subiecte în articol: Alegeri SUA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close