Antena 3 CNN Actualitate Un român este bijutierul preferat al vedetelor de la Hollywood. Vezi cine este supranumit "Regele bijuteriilor"

Un român este bijutierul preferat al vedetelor de la Hollywood. Vezi cine este supranumit "Regele bijuteriilor"

Un român este bijutierul preferat al vedetelor de la Hollywood. Vezi cine este supranumit "Regele bijuteriilor"
Sursa foto: Foto: Videonews
27 Oct 2011   •   19:37

Strălucire, pietre şlefuite perfect şi foarte multă culoare. Aşa arată colecţia de diamante a lui Gianni Lazzarro. Supranumit regele bijuteriilor cu diamante colorate, designer-ul român vrea să cucerească după Hollywood şi Bucureştiul. Piesa de rezistenţă a colecţiei "Back to Nature" este un set care are peste 250 de carate şi costă 150.000 de euro.

Diamante coniac, smaralde, rubine, toate într-un singur loc. Bijutierul român Gianni Lazzaro, pe numele lui adevărat Lazăr Marcovici, a revenit pe meleagurile natale ca să îşi lanseze cea mai nouă colecţie.

Cunoscut mai puţin în România, Gianni Lazzano este însă bijutierul preferat al multor vedete de la Hollywood. Sophia Loren, Gina Lolobrigida sau Heidi Klum sunt doar câteva dintre numele cunoscute care i-au purtat creaţiile. Au avut şi de ce. Gianni este printre puţinii bijutieri din lume care lucrează cu diamante colorate. Vedele de la noi au prins repede gustul rafinametului.

Numai pentru setul pe care l-a purtat Andreea Marin, băcăuanul a folosit aproape 900 de diamante şi safire. Bijuteriile nu sunt însă făcute pentru oricine. Pretul unui accesoriu cu diamante creşte odată cu valoarea pietrelor şi porneşte de la 2.000 de euro. Pentru piese complicate şi încărcate, iubitorii de diamante plătesc şi peste 1 milion de euro.

 


×
Subiecte în articol: diamante colectie Hollywood designer roman
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close