Antena 3 Actualitate Un român, premiat de Regina Marii Britanii pentru rezultate excepționale la învățătură. Cine este Cornel Micu

Un român, premiat de Regina Marii Britanii pentru rezultate excepționale la învățătură. Cine este Cornel Micu

08 Feb 2019   •   14:37
Un român, premiat de Regina Marii Britanii pentru rezultate excepționale la învățătură. Cine este Cornel Micu
Sursa foto: foto- Facebook/ Cornel Micu

Cornel Micu, în vârstă de 20 de ani, a primit o medalie de aur de la Regina Marii Britanii pentru rezultate foarte bune la învățătură în ultimul an de liceu. 

Tânărul s-a născut în Dolj, comuna Ghidici, însă acum este student la Colegiul Imperial din Londra, unde studiază Robotica, specializarea Inteligență Artificială. Cornel a fost premiat cu ocazia unei ceremonii desfălurate la reședința privată a Reginei, în Sandringham. 

Născut în România, Cornel a locuit mulți ani în Italia, împreună cu părinții, iar în urmă cu trei ani s-a mutat în Marea Britanie. 

„Suntem cu toții foarte bucuroși, dar și puțin emoționați. În momentul în care am intrat, am avut, alături de familia mea, o discuție încântătoare cu Majestatea Sa. La început am fost emoționați, dar pe măsură ce am început să discutăm cu Regina”, a declarat Cornel Micu, potrivit Ziarul de Craiova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close