Antena 3 CNN Actualitate Un rugbist de 17 ani a murit înecat în lacul Snagov

Un rugbist de 17 ani a murit înecat în lacul Snagov

Un rugbist de 17 ani a murit înecat în lacul Snagov
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Iun 2011   •   14:43

Un tânăr de 17 ani a fost scos fără viaţă din Lacul Snagov, de lângă Bucureşti. Băiatul făcea parte din lotul naţional de rugbi juniori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, locotenent Petruş Cătălin Simion, un apel a fost efectuat la ora 10.32 la numărul 112, pentru a se acorda primul ajutor unui tânăr de 17 ani căzut în Lacul Snagov.

Când echipajul ISU Ilfov a ajuns la faţa locului, tânărul fusese scos din apă şi cadrele medicale au început manevrele de prim ajutor şi resuscitare.

După aproximativ zece minute, la faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD. Echipele de intervenţie au continuat manevrele de resuscitare, însă fără succes. La ora 11.45, tânărul a fost declarat decedat.

Şeful Poliţiei Transporturi Navale Snagov, Lucian Boboc, a declarat că tânărul care a fost găsit înecat în Lacul Snagov face parte din lotul naţional de rugbi juniori, aflat în aceste zile în cantonament la Baza Olimpică de la Snagov.

"După micul dejun, câţiva tineri din lot au ieşit la plimbare, iar unii au vrut să facă baie în Lacul Snagov. Unii s-au aruncat într-o parte, alţii în altă parte. Colegii tânărului nu au ştiut că acesta nu ştia să înoate. L-au găsit după 10-15 minute de căutări, iar toate încercările echipajului SMURD de a-l salva au fost zadarnice", a declarat Lucian Boboc, citat de Mediafax.



×
Subiecte în articol: tanar mort Snagov rugby
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close