Antena 3 CNN Actualitate Un schior a murit pe Pârtia Sulinaru, Poiana Braşov

Un schior a murit pe Pârtia Sulinaru, Poiana Braşov

Un schior a murit pe Pârtia Sulinaru, Poiana Braşov
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
15 Dec 2012   •   13:41

Un schior care cobora pe Pârtia Sulinaru, din Poiana Braşov, a murit, sâmbătă la prânz, după ce s-a lovit foarte puternic cu capul, cel mai probabil, de un gard, din primele date reieşind că turistul nu purta cască de protecţie, ci doar echipament de schi, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă, la locul accidentului petrecut, sâmbătă la prânz, a fost solicitat un echipaj SMURD pentru a interveni la un accident de schi, însă la sosirea echipajelor de intervenţie bărbatul, în vârstă de 65 de ani, era deja mort.
   
Sursa citată a mai spus că schiorul, care cobora pe Pârtia Sulinaru, din Masivul Postăvaru, în Poiana Braşov, nu purta cască de protecţie, ci doar echipament de schi.


   
Reprezentanţii Salvamont spun că bărbatul s-ar fi lovit la cap, cel mai probabil, de un gard de protecţie, el hemoragii puternice care i-ar fi provocat decesul.
   
Imediat, la faţa locului au fost trimise un echipaj SMURD şi unul al Jandarmeriei montane.
   
Potrivit salvamontiştirlor, accidentul a fost semnalat de un alt turist care a sunat la 112.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, pârtiile din Poiana Braşov sunt în stare excelentă, stratul de zăpadă măsurând circa 70 de centimetri.

×
Subiecte în articol: schi partie poiana brasov echipament
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close