Un şofer a fost bătut şi înjunghiat după o şicană în trafic. Agresorii l-au forţat să intre cu maşina într-un copac. Ce a urmat apoi

de O.P.    |    25 Sep 2014   •   05:27
Un şofer a fost bătut şi înjunghiat după o şicană în trafic. Agresorii l-au forţat să intre cu maşina într-un copac. Ce a urmat apoi

Un şofer a fost bătut şi înjunghiat, ziua-n amiaza mare, de mai mulţi bărbaţi după ce s-au şicanat în trafic. După ce l-au urmărit cu maşina şi l-au băgat într-un copac, agresorii au coborât, l-au snopit în bătaie pe şofer, apoi l-au înjunghiat. Martorii spun însă că, în realitate, între cei doi era un conflict mai vechi, care nu are nicio legătură cu traficul.

Bărbatul de 38 de ani se afla în trafic, la Năvodari, cînd o maşină, în care erau 3 indivizi, a început să-l şicaneze pe şosea.

După ce au intrat intenţionat cu maşina în el, cei 3, înarmaţi cu bâte şi cuţite, au coborît din autoturism şi l-au snopit în bătaie pe şofer.  Apoi, unul dinte agresori l-a înjunghiat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul judetean de Urgente Constanţa unde a fost operat. 

Martorii povestesc că doar aparent ar fi fost vorba despre un conflict în trafic. În realitate, victima şi agresorul, un cunoscut cămătar din Năvodari, se cunoşteau şi ar fi avut de reglat conturi mai vechi.

Agresorul ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor.

x close