Antena 3 Actualitate Un șofer bucureștean a oprit mașina și s-a dus peste clientă cu șlițul deschis. A fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!

Un șofer bucureștean a oprit mașina și s-a dus peste clientă cu șlițul deschis. A fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!

de Silvia Țigănilă    |    31 Aug 2020   •   14:40
Un șofer bucureștean a oprit mașina și s-a dus peste clientă cu șlițul deschis. A fost arestat preventiv pentru tentativă de viol!
Sursa foto: Pixabay.com

Un șofer bucureștean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârșirea a două tentative la infracțiunea de viol.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus la data de 29.08.2020 punerea în mișcarea a acțiunii penale față de un inculpat, pentru săvârșirea a două tentative la infracțiunea de viol.

Bărbatul de 39 de ani a încercat, în timpul efectuării unui transport de persoane, să întrețină cu o tânără de 28 de ani raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuși acest lucru.

A doua zi a repetat tentativa de viol

Potrivit procurorilor, la data de 27.08.2020, o tânără a solicitat prin intermediul unei aplicații mobile efectuarea unui transport de persoane pe raza municipiului București. În urma solicitării, s-a prezentat inculpatul, în calitate de șofer al unui autovehicul, care în timpul efectuării cursei a încercat să întrețină cu persoana vătămată raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuși acest lucru.

”Ulterior,  la data de 28.08.2020 în timpul efectuării unui alt transport de persoane, inculpatul a încercat să întrețină cu o persoană vătămată diferită raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuși acest lucru”, arată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.
 

×
Subiecte în articol: sofer viol
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close