Antena 3 CNN Actualitate Un şofer inconştient: A băut, s-a urcat la volan şi a ajuns cu maşina în lac. Printre pasageri erau şi doi copii

Un şofer inconştient: A băut, s-a urcat la volan şi a ajuns cu maşina în lac. Printre pasageri erau şi doi copii

Un şofer inconştient: A băut, s-a urcat la volan şi a ajuns cu maşina în lac. Printre pasageri erau şi doi copii
27 Mai 2012   •   18:33

O maşină în care se aflau patru persoane, între care doi copii, a căzut, duminică după-amiază, de pe un pod într-un lac din judeţul Constanţa, informează Mediafax. În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime, iar poliţiştii au stabilit că şoferul consumase băuturi alcoolice.
   
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un bărbat de 34 de ani din Bucureşti se afla la volanul unui autoturism Hyundai şi se îndrepta spre Constanţa.
   
La un moment dat, pe DN 22 C, după ieşirea de pe autostradă şi înainte de podul peste ecluza de la Cernavoă, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, a rupt parapetul unui pod, iar autoturismul a căzut în apă.
   
Cei patru pasageri ai autovehiculului, printre care şi doi copii, unul de opt, iar celălalt de 12 ani, nu au fost răniţi şi au reuşit să iasă din apă.
   
Poliţiştii au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind depistat cu o concentraţie de 0,14 alcool pur în aerul expirat.
   
Autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unei macarale.
     

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close