Antena 3 CNN Actualitate Un şofer nervos a luat pe capotă un poliţist care îl amendase

Un şofer nervos a luat pe capotă un poliţist care îl amendase

Un şofer nervos a luat pe capotă un poliţist care îl amendase
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Apr 2011   •   19:46

Un poliţist din Buzău a fost luat pe capotă de către un şofer nervos care urmează să fie amendat. Şoferul şi pasagerul său şi-au pierdut cumpătul şi l-au agresat pe poliţist după ce acesta le-a cerut actele. Şoferul vinovat şi pasagerul care se afla în maşină  vor fi cercetaţi de procurori pentru ultraj.

Omul legii a vrut să-şi facă datoria, însă a ajuns pe capota unei maşini. Poliţiştul din Buzău era cât pe-aci să ajungă victimă, dacă pe stradă nu erau parcate şi alte maşini care l-au împiedicat pe şoferul nervos să demareze în trombă.

Şoferul care îşi parcase maşina într-o zonă interzisă din centrul oraşului s-a supărat că a fost luat la întrebări de poliţist. După ce omul legii i-a cerut actele, şi şoferul şi pasagerul din autoturism au devenit irascibili, au început să-l înjure pe poliţist, pentru ca în final altercaţia să degenereze.

Aşezat în faţa maşinii, omul în uniformă a încercat să-l împiedice pe şofer să plece, însă furios acesta a plecat în trombă cu el pe capotă. Din fericire, în zona extrem de aglomerată erau parcate multe autovehicule, fapt care l-a împiedicat pe şofer să accelereze. Atât şoferul vinovat, cât şi pasagerul care se afla în maşină, au fost audiaţi şi vor fi cercetaţi de procurori pentru ultraj.

 


×
Subiecte în articol: politist masina amenda ultraj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close