Antena 3 CNN Actualitate Un șofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. ”I-au luat cheile de la casă, mașină, telefonul, l-au amenințat cu moartea!”

Un șofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. ”I-au luat cheile de la casă, mașină, telefonul, l-au amenințat cu moartea!”

Un şofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. Potrivit unei postări făcute pe Facebook, agresorii românului sunt trei frați care dețin o afacere în Toledo. Aceştia l-au ameninţat cu moartea dacă face plângere la Poliţie, însă românul a ajuns însă în faţa agenţilor şi le-a spus totul.

Un șofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. ”I-au luat cheile de la casă, mașină, telefonul, l-au amenințat cu moartea!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Truckerboy
19 Ian 2020   •   10:46

Șoferul român de TIR, cunoscut în lumea camionagiilor sub numele de Sakke Gb pentru vlogul său dedicat camioanelor, a fost victima patronilor pentru care lucra, în Spania. Aşa susţine Truckerboy, un coleg şi prieten român, şi el vloger cu tematică similară.

"Din pacate si in tari din vest patronii din transport se cred mai presus de orice.
Colegul Sakke GB tocmai a fost batut de 3 frati spanioli ce detin o firma de transport in zona Toledo dupa o discutie banala la sediul firmei. Totodata a fost amenintat cu moartea el si familia acestuia daca se va duce la politie sa reclame. I-au fost luate cheile de la casa, masina, telefonul.
Momentan colegul nostru este la spital iar politia a fost anuntata.

Firma se numeste IRON LOGISTICS S.L parte a HMS Toledo

Am mai spus-o de multe ori ca industria asta este o jungla si niciun regulament sau vreo lege nu o poate controla iar cei care fac cele mai mari sacrificii sunt soferii. Plecati cu zilele, saptamanile sau lunile de acasa, pe salarii de cacat, conditii de munca jalnice, vanati de toata lumea pentru orice greseala si considerati proprietatea unor patroni lipsiti de orice scrupule.", a povestit Truckerboy.

×
Subiecte în articol: sofer batut de patron Spania
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close