Antena 3 CNN Actualitate Un stareţ din Moldova se roagă pentru Elena Udrea: "Are un suflet bun, dar au fost mulţi care au profitat de ea"

Un stareţ din Moldova se roagă pentru Elena Udrea: "Are un suflet bun, dar au fost mulţi care au profitat de ea"

Un stareţ din Moldova se roagă pentru Elena Udrea: "Are un suflet bun, dar au fost mulţi care au profitat de ea"
10 Mar 2015   •   17:24
Elena Udrea trece printr-o perioadă foarte grea, dar se pare că este susţinută din partea clericilor. Mai exact, cel mai recent susţinător al Elenei Udrea este stareţul Mănăstirii din Leucuşeşti, judeţul Suceava, părintele Ioil. 
 
Părintele a inclus-o pe Elena Udrea în rugăciunea de duminică, în cadrul slujbei religioase. 
 
„A fost la mănăstire când era în campanie electorală. Este o femeie credincioasă, s-a rugat în biserică, a făcut metenii. Era profund tulburată, dar a plecat mai liniştită după ce i-am spus că funcţia pentru care râvneşte este destul de grea mai ales că ţara e sărăcită. România a fost jefuită de cei care au condus de-a lungul anilor cu bună ştiinţă. I-am spus atunci că nu are o echipă puternică şi nu are pe cine se baza. O femeie care a rămas singură şi care va ajunge din nou pe funcţie chiar dacă acum a căzut”, a declarat părintele Ioil, conform ştiripesurse.ro
 
„Chiar dacă a spus că nu se dă cu mir şi nu citeşte acatise, sunt sigur că este exact invers. Este o femeie credincioasă. I-am spus atunci să îşi refacă viaţa, să aibă pe cineva alături. Chiar dacă mama ei o sprijină nu e suficient. E dat de la Dumnezeu ca femeia să aibă alături un bărbat. Are un suflet bun, dar au fost mulţi care au profitat de ea”, a mai declarat stareţul.
 
Stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, în vârstă de 85 de ani,  este cel care, înainte de alegerile prezidenţiale, declarase că viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie.
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea rugaciuni manastire slujba religie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close