Antena 3 CNN Actualitate Un student român de 22 de ani a murit înecat într-o cascadă din Filipine

Un student român de 22 de ani a murit înecat într-o cascadă din Filipine

Un student român de 22 de ani a murit înecat într-o cascadă din Filipine
Sursa foto: Foto: sodahead.com
07 Apr 2012   •   20:06

Sfârşit tragic pentru un  turist român în Filipine. A fost găsit înecat într-o cascadă, la 3 zile după ce fusese dat dispărut. George Sfinteş luase o pauză de la studiile pe care le făcea în Japonia ca să viziteze Filipinele împreună cu un coleg. În campusul universităţii e acum doliu.

Vestea despre dispariţia lui George i-a îngrozit pe colegii şi prietenii lui. A fost văzut ultima dată aici, în apele cascadei Tappia, una dintre atracţiile turistice din Filipine. Era, împreună cu Florian, prietenul lui german, într-o excursie.

Au făcut un tur în câteva ţări din zonă, şi pe data de 2 aprilie au intrat în Filipine, pe data de 3 seara au plecat din Manila, pe 4 dimineaţa au ajuns în localitatea Banaue şi apoi au plecat la acea cascadă.

La cascada Tappia, excursia s-a transformat în tragedie. A intrat în apă, nu ştia să înoate, iar lângă cascadă era un curent foarte puternic. Nici prietenul lui, nici ceilalţi turişti din grup nu şi-au dat seama imediat că George a dispărut. Abia după ce toată lumea a ieşit din apă, ghidul care i-a numărat şi-a dat seama că românul nu mai e cu ei.

Trupul românului de 22 de ani a fost găsit azi, fără viaţă, purtat de ape.

Ambasada României a început demersurile pentru repatrierea românului.


×
Subiecte în articol: turist tragic cascada filipine
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close