Antena 3 CNN Actualitate Un subofiţer de jandarmi din Vatra Dornei s-a împuşcat cu pistolul din dotare

Un subofiţer de jandarmi din Vatra Dornei s-a împuşcat cu pistolul din dotare

Un subofiţer de jandarmi din Vatra Dornei s-a împuşcat cu pistolul din dotare
27 Noi 2009   •   15:55

Un subofiţer de jandarmi din Vatra Dornei în vârstă de 27 de ani s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare, vineri dimineaţă. El este internat în stare foarte gravă la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Suceava, prognosticul medicilor în cazul său fiind ?extrem de rezervat?, transmite Mediafax.

Subofiţerul este angajat din 2004 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava. El a fost descoperit de colegii săi care au auzit, vineri dimineaţă, un foc de armă într-una din încăperile subunităţii. Subofiţerul era singur în cameră şi avea asupra sa pistolul din dotare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, căpitan Bogdan Cornaci.

Tânărul a suferit "o plagă împuşcată în regiunea parietală dreapta, cu ieşire temporală stânga" şi este internat la terapie intensivă, iar prognosticul medicilor este ?extrem de rezervat?, conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, dr. Tiberius Brădăţan, citat de Mediafax.

O comisie a IJJ Suceava încearcă să afle acum în ce împrejurări a avut loc incidentul. Parchetul Militar Iaşi a deschis o anchetă în acest caz.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jandarmi impuscat pistol
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close