Antena 3 CNN Actualitate Un sucevean a intrat în sediul poliţiei deghizat şi cu buzunarele pline de canabis. Cum au reacționat polițiștii

Un sucevean a intrat în sediul poliţiei deghizat şi cu buzunarele pline de canabis. Cum au reacționat polițiștii

Un sucevean a intrat în sediul poliţiei deghizat şi cu buzunarele pline de canabis. Cum au reacționat polițiștii
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Aug 2016   •   15:02

Un tânăr de 26 de ani, din Rădăuţi, care alimenta cu haşiş, canabis şi ecstasy tinerii din judeţul Suceava, a dat dovadă de un tupeu fantastic. Cornelius Cireşel Dicoiaş şi-a falsificat o uniformă de poliţist de frontieră şi două insigne de ofiţer antidrog, lansând zvonul că ar lucra la SRI şi ar avea „spatele” asigurat, scrie Adevărul.

În februarie, Dicoiaş a însoţit la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava un amic care trebuia să dea o declaraţie într-un dosar. Rădăuţeanul avea asupra sa 50 de plicuri cu canabis, în care se afla cantitatea de 43,4 de grame de drog.

Tânărul a zăbovit ceva timp în interiorul instituţiei, cât timp prietenul său dădea cu subsemnatul. După ce a părăsit sediul IPJ Suceava, individul a vândut unui alt bărbat cele 50 de plicuri cu canabis, moment în care aceştia au fost prinşi în flagrant de poliţişti.

Deşi ştia că este monitorizat de oamenii legii, Dicoiaş a continuat să vândă droguri, până în dimineaţa zilei de 25 iulie 2016, când a fost săltat de procurorii DIICOT Suceava.

Conform anchetatorilor, din luna octombrie a anului 2014 şi până în urmă cu o săptămână de zile, tânărul din Rădăuţi a vândut în jur de patru kilograme de canabis, obţinând peste 300.000 de lei din traficul de droguri.

Acesta a fost arestat preventiv, însă a făcut contestaţie şi magistraţii de la Curtea de Apel Suceava l-au eliberat sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: Suceava traficant de droguri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close